Tuotesarjat

Käytämme hoidoissamme alan tunnettuja merkkejä ja tuotteita

B Bioline

B Evagarden

B Guinot

B Payot

B Nannic

B Toskani

Guinot

Ainutlaatuiset Guinot hoitotuotteet antavat uskomattomia tuloksia ja palauttavat ihon nuorekkuuden. Guinot kehitti ensimmäisenä ihonhoitotuotelinjan ihonhoitotuotelinjan, jonka punainen lanka on 56 aktiivista biologista aineosaa sisältävä aineyhdiste. Tämä aktiivien aineosien yhdistelmä on ihosolujen toiminnan ja uusiutumisen kannalta elintärkeitä.

Guinot -laboratorioiden tutkijat ovat hyödyntäneet alan uusinta teknologiaa, jotta sinun ihosi säilyttäisi pidempään kauneutensa.

Bioline

Jos luonnollisten ainesosien puhtaus ja toimivuus ovat sinulle tärkeintä, on Bioline valintasi.

Italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti yli 30 vuotta sitten, kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan, luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka vuonna 1979 lanseerattiin nimellä BIOLINE.

Claran Biolineen jättämät jäljet ovat vuosien varrella syntyneet useista tekijöistä; perheen syntyperästä, maantieteellisestä sijoittumisesta ja hyvinvoinnin kulttuurista. Tänä päivänä BIOLINE-JATÒ edustaa pientä mutta arvostettua osaa ammattimaisessa kauneudenhoidossa, jota kehitetään edelleen samalla sitoutumisella ja intohimolla.

Koska luonto ei ole täydellinen, käyttää Bioline tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

BIOLINE-JATO on lupaus perinteiden jatkuvuudesta sekä arvoista, jotka ovat mahdollistaneet trentolaisen perheyrityksen löytää tiensä maailman huipulle ammattimaisessa kauneudenhoidossa.

Evagarden

Evagarden ammattimeikkisarja edustaa italialaista laatua, muotia, kauneutta ja 40 vuoden meikkiosaamista.

Tuotteissa yhdistyy ihanteellisesti ammattimeikkien ominaisuudet päivittäiseen meikin tekoon. Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnon vahoja.

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin.

Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista.

Payot Herbier

Sertifioitu luomukosmetiikka sarja kaikille ihotyypeille. Herbier on luonnon raaka-aineiden ja ihonhoidon osaamisen yhdistelmä. Herbier hoitotuotteen sisältävät sertifioituja, orgaanisia ja Ranskssa kasvatettuja, puhtaita kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää ja puhdistavat ihoa lisäten hyvinvointia ja hyvää oloa.

Orgaaniset ja Cosmos Organic-sertifioidut koostumukset sisältävät 99.7-100% luonnolisia raaka-aineita ilman kiistanalaisia aineosia. Herbier -konsepti on vegaaninen ja minimaalinen, tuotteet sisältävät noin 10 aineosaa, ilman synteettisiä hajusteita ja vähemmän vettä kuin perinteinen kosmetiikka.
Laventeli, tinjami, ikikukka, rosmariini, oliiviöljy salvian, sypressin ja merimetsän eteerinen öljy, pellavansiemmenöljy.

Palvelemme

Ma - to 10:00 - 17:00
La 10:00 - 13:00

Kesälauantaisin suljettu 15.6.-28.9. Palvelemme silloin ainoastaan sovittaessa.

Keskuskatu 13
48100 Kotka

Seuraa meitä muualla verkossa

Kotkan Kosmetiikkakeskus

Keskuskatu 13
48100 Kotka

050 357 7055
05 214 486


© 2022 Kotkan Kosmetiikkakeskus. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy