Muut hoidot

Kotkan Kosmetiikkakeskus tarjoaa monipuolisia kosmetologipalveluja

Rentouttavia hoitoja ja kosmetologipalveluja asiakkaan toiveiden mukaan

Ihanaan hoitovalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset hoitavat ja rentouttavat käsi- ja jalkahoidot. Suositut ripsien kestotaivutukset ja ripsien -sekä kulmien kestovärjäykset, jotka tuovat kauniin, luonnollisen ja huolitellun ilmeen - ilman meikkiä.

Teemme karvanpoistoa hellävaraisella sokerilla tai lämmin vahalla.

Kestopigmentointi on turvallinen ja kestävä ratkaisu esimerkiksi harveneville kulmakavoille, häviävälle huulirajalle tai väsyneelle kasteelle. Kiireisten aamujen pelastus! Kumppanimme Cuvertus Oy tarjoaa näitä palveluja tiloissamme joka kuukausi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee viimeisteltyä työtä yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden.

Jalkahoidot

Perusjalkahoito

Perusjalkahoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Tämän jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan & siistitään kynnet sekä kynsinauhat. Ennen hierontaa halutessasi lakataan kynnet mieleisellä sävyllä.

Täydellinen jalkahoito

Täydellinen jalkahoito alkaa jalkojen kylvetyksellä ja pehmentävällä kuorinnalla. Pienet rakeet poistavat hellästi karhean ja kuivan ihon. Raskaan tuntuiset jalat tuntuvat välittömästi kevyemmiltä.

Kylvyn ja kuorinnan jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan kynnet & siistitään kynsinauhat ja halutessa kynnet lakataan mieleisellä sävyllä. Kynsien hoidon jälkeen jaloille levitetään tehokosteuttava jalkanaamio. Ravitseva, täyteläinen naamio sisältää mm. manteliöljyä ja A & E vitamiineja, joka saa kuivimmatkin jalat silkkisen pehmeiksi.
Lopuksi tehdään rentouttava hieronta.

Parafiinijalkahoito

Parafiinijalkahoito alkaa jalkojen kylvetksellä ja kuorinnalla. Kuorinnalla poistetaan hellävaraisesti kuiva ja karhea iho. Näin saadaan jalkojen ihosta ihanan pehmeä.

Kuorintavoiteen sisältämät hedelmähapot tehostavat kuorintaa ja kirkastavat elotonta ihoa. Kylvyn ja kuorinnan jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan kynnet & siistitään kynnet sekä kynsinauhat ja halutessasi kynnet lakataan mieleisellä sävyllä.

Lakkauksen jälkeen tehdään rentutava hieronta ja lopuksi parafiinikäsitely. Lämmin parafiini syväkostuttaa, pehmentää sekä tehostaa aineiden imeytymistä.

Tuloksena silkinpehmeät jalat!

Kynsien leikkaus

Kylvetyksen jälkeen kynnet leikataan ja siistitään. Lopuksi levitetään jalkavoide.

Uutuus! Calluspeeling: jalkahoidon uusi aikakausi Nopeita hoitotuloksia ilman jalkaporaa tai veistä.

Calluspeeling on uusi ammattimainen kauneushoito jaloille, joka poistaa kovettumat, sarveistumat ja halkeamat ilman poraa tai veistä.

Hoito on rentouttava ja miellyttävä, tulokset ovat heti nähtävissä.
Uskomattoman pehmeät ja sileät jalat.

Kulmat & ripset

Kulmakarvojen kestovärjäys + muotoilu

Kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksenä, ja samalla kohottaa kasvojen yleilmettä! Kestoväriä valitessa huomioidaan sinun hiustesi väri ja ihosi sävy. Värjäyksen yhteydessä kulmat muotoillaan.

Kulmakarvojen siistiminen sisältyy kaikkiin kasvohoitoihin.

Ripsien kestovärjäys

Kestovärjäys syventää katsetta ja tuo silmien värin esiin! Helpottaa myös meikin tekemistä ja antaa ilmettä tilanteisiin mihin ripsiväri ei sovi .(uimahalli /sauna/urheiluun)

Ripsien kestotaivutus

Kauniisti taipuvat ripset saadaan aikaan ripsien kestotaivutuksella, silloin ei tarvita päivittäistä ripsien taivuttelua. Kestotaivutuksella voidaan tehdä kaiken pituisiin ripsiin. Kestotaivutus kestää viikkoja.

Vartalosokerointi

 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
 • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
 • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito

Täydelinen käsihoito aloitetaan puhdistavalla kuorinnalla. Suolarakeet kuorivat ihon hellävaraisesti. Hoitavat tehoaineet imeytyvät ihoon ja muuttavat ihon silkinpehmeäksi. Kuorinnan jälkeen hoidetaan kynsinauhat, viilataan/lyhennetään kynnet ja lakataan värillisellä lakalla. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.

Pikamanikyyri

Pikamanikyyrissä siistitään kynsinauhat, viilataan/lyhennetään kynnet ja tehdään väritön kynsiä vahvistava lakkaus. Lopuksi kevyt hieronta.

Parafiinikäsihoito

Parafiinikäsihoidossa kynsinauhat siistitään, kynnet viilataan/lyhennetään ja halutessasi lakataan kynsiä vahvistalla lakalla. Ennen parafiinikäsitelyä tehdään kevyt hieronta. Lämmin parafiini syväkostuttaa, pehmentää sekä tehostaa aineiden imeytymistä. Tuloksena silkinpehmeät kädet!

Take Ten Megawave

Veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotusleikkaukselle

Kärsitkö…

 • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
 • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
 • turvotuksesta silmänalusilla ja silmäpusseista
 • kalpeista, harmaista ja väsyneistä kasvoista

Mediwave Take Ten on kehitetty kasvojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kasvolihasten kunnon parantamiseen ja ylläpitämiseen sekä kasvojen lihaksiston iän myötä pienentyneen lihasmassan palauttamiseen.

Kenelle Mediwave hoito sopii?

Kaikille yli 25-vuotiaille on Mediwave hoidosta hyötyä. Myös alle 25-vuotiaat voivat ylläpitää kasvolihasten nuoruuden kunnon säännöllisellä Mediwave kasvojumpalla. Mediwave Take Ten -hoito on turvallista ja useimmille henkilöille täysin kivutonta.

Kestopigmentoinnit

Elina (Ellu) Suovansalo (Cuvertus Oy) käy meillä tekemässä pigmentointeja sovittuina päivinä (1-2 kertaa kk). Hänellä on kokemusta kulmien, silmän ja huulten rajausten pigmentoinneista jo 14 vuoden ajalta. Hän toimii myös pigmentointikouluttajana.

Elina huomio asiakkaan toivomukset, mutta antaa myös ammattilaisen vinkkejä, kuinka kannattaa pigmentointi tehdä. Käsittelyt tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Värejä Elina tuo maahan Saksasta ja ne ovat EU:ssa hyväksyttyjä.

Pigmentointi tuo helpotusta arkeen ja juhlaan. Olet aina huoliteltu.

Ajanvaraus vain puhelimitse

Palvelemme

Ma - to 10:00 - 17:00
La 10:00 - 13:00

Kesälauantaisin suljettu 15.6.-28.9. Palvelemme silloin ainoastaan sovittaessa.

Keskuskatu 13
48100 Kotka

Seuraa meitä muualla verkossa

Kotkan Kosmetiikkakeskus

Keskuskatu 13
48100 Kotka

050 357 7055
05 214 486


© 2022 Kotkan Kosmetiikkakeskus. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy