Guinot-hoidot

Ainutlaatuista hoitoa jokaiselle ihotyypille

Näkyviä tuloksia jokaiselle ihotyypille

Ainutlaatuisista kasvohoidoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille. Kasvoista tulee kauniit, nuorekkaat ja ihanan tuntuiset! Guinot hyödyntää viimeisintä ihonhoidon tiedettä patentoiduissa hoitomenetelmissään antaakseen näkyviä tuloksia ja erinomaisen vaihtoehdon kauneusleikkauksille.

Hydradermie

HYDRADERMIE on maailman tunnetuin Guinot –erikoiskasvohoito. Tunnin mittaisen kasvohoidon jälkeen ihosi on kuin uusi. Iho säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt HYDRADERMIE –hoidossa säännöllisesti kerran kuukaudessa. HYDRADERMIE rätälöidään vastaamaan juuri Sinun ihosi tarpeita.

Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset, Guinot-erikoiskoulutuksen saneet kosmetologit. HYDRADERMIE –kasvohoito vastaa vaativimmankin GUINOT-asiakkaan odotuksia.

Hydradermie lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.

Lift Summum

Kokonaisvaltainen kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote rypyille. Lopputuloksena kiinteä, kirkas ja kohonnut ilme!

Age Summum

Uudistunut Age Summum kasvohoito entistä konoisvaltaisempi hoito, joka pyyhkii pois ikääntymisen merkit. Silottava, kirkastava, kiinteyttävä ja elinvoimaa antava erikoiskasvohoito.

Hydrapeeling

Vaihtoehto kemiallisille kuorinnalle. Hydrapeeling hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä korostaa ihon luonnollista sävyä. Puhdistaa tehokkaasti kuollutta solukkoa kasvosi kirkastuvat ja ihosi hehkuu kauniisti.

Palvelemme

Ma - to 10:00 - 17:00
La 10:00 - 13:00

Kesälauantaisin suljettu 15.6.-28.9. Palvelemme silloin ainoastaan sovittaessa.

Keskuskatu 13
48100 Kotka

Seuraa meitä muualla verkossa

Kotkan Kosmetiikkakeskus

Keskuskatu 13
48100 Kotka

050 357 7055
05 214 486


© 2022 Kotkan Kosmetiikkakeskus. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy